:

Raikastusta yritysilmeeseen

Alkuvuodesta 2007 Ylöjärvellä avannut Liikuntakeskus Ateena on saanut energisen alun toiminnalleen kasvavassa kaupungissa. Itsekin paikkakunnalle hiljattain kotiutunut yrittäjä Ari Ruoholahti tietää, ettei muuttajia satelevassa kaupungissa väki automaattisesti tiedä, mistä palvelut löytää.

Ensikontakti uuteen asiakkaaseen tapahtuu monesti verkossa, jossa tuore ylöjärveläinen tutkailee uuden elinympäristönsä harrastusmahdollisuuksia. Nettinäkyvyydestään Ateena huolehtii Opasmedian palveluilla.

— Vaikuttavaa oli se, että Opasmedia alkoi rakentaa meille palvelukokonaisuutta omien tarpeidemme mukaan. Ei ollut "pakettia", jota myydään jokaiselle, vaan saimme aidosti omannäköisemme ratkaisun, Ruoholahti kiittelee.

— Kovan luokan plussaa on informatiivisuus, jonka Ateena saa palvelun kautta. Tavallisessa, hintavassakin, internetin yhteystietomediassa saattaa olla yrityksen nimi, osoite, puhelinnumero ja linkki kotisivuille. Opasmedian ratkaisussa kerrotaan kuvailevasti kuntosalistamme, ryhmäliikuntamahdollisuuksistamme, ohjauspalveluista, asiakkuusvaihtoehdoista?

Myös Ateenan tarkka sijainti avautuu verkon käyttäjälle Opasmedian tyylikkään ja selkeän karttapalvelun avulla. Sama kartta aukeaa esiin myös Ateenan omien sivujen kautta.

— Omalle kartalle ei ollut tarvetta tämän nähtyämme.

Yrityskuvaa rakennetaan myös yritystietomediassa

Uuteen Liikekulmat-kauppakeskukseen sijoittunut Ateena on rakentanut johdonmukaisesti yrityskuvastaan raikasta ja helposti lähestyttävää. Positiivisuus ja energisyys näkyvät kaikessa markkinoinnissa ja mainonnassa.

Mitään sanomaton parin rivin yhteystietoteksti ei olisi riittänyt alkuunkaan tarpeisiin, joita huoliteltua ilmettä ja viihtyisyyttä edustavalla liikuntakeskusbrändillä on.

— Olemme oikeilla jäljillä, kun verkon yhteystietohakemistoon yhdistyy kuvakerronta. Se kertoo meistä olennaista. Ateena on tasokas liikuntapalveluiden tarjoaja kaikille kokoon ja ikään katsomatta. Yleistä viihtyisyyttä on vaikea tuoda esiin ilman kuvia, joita Ateenasta löytyy Opasmedian tuottamista toimialueemme kaupunkioppaista ja Suomen Yritysoppasta, Ari Ruoholahti korostaa.

Kaupunkioppaiden avulla Ateena tekee itseään verkossa tunnetuksi samanaikaisesti sekä paikallisesti että alueellisesti. Ruoholahti pitää tätä tärkeänä elementtinä ja etuna verrattuna yksinomaan valtakunnallisesti toimiviin yritystietohakemistoihin.

Kovassa kilpailuympäristössä asiakkaitaan tyytyväiseksi tekevä Ateena monipuolistuu lähitulevaisuudessa, kun yhteistyöyritys Sparra alkaa tarjota palveluitaan entistä näkyvämmin liikuntakeskuksen tiloissa.

— Sparra tuo ylöjärveläisten käyttöön kokeneet personal trainerit ja yrityksille suunnatut liikuntapalvelut, Ruoholahti lupaa.

Liikuntakeskus Ateena

  • » monipuolinen liikuntakeskus
  • » kuntosali, ryhmäliikuntatunnit, ohjauspalvelut, asiakkuuspaketit, personal-trainerit, yrityksille suunnatut liikuntapalvelut

Saavutetut hyödyt

  • »Liikuntakeskus Ateena yrityshaussa
  • alueellinen ja paikallinen löydettävyys
  • opastavat kartat
  • asiakasohjaus yrityksen kotisivuille
  • yritys löytyy palveluiden hakusanoilla
  • liikuntatuntien aikataulu verkossa
  • näyttävä interaktiivinen esittely
Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus