:

Mainonta tuo uusia asiakkaita

Parturi-kampaamo Pia on toiminut vuodesta 1991 Ylöjärvellä samassa liiketilassa pienen ydinkaksikon voimin. Kilpailu kampaamoalalla on kovaa, sillä paikkakunnalla on kokoonsa nähden paljon alan yrityksiä.

— Mainostaminen vaikuttaa tunnettavuuteen ehdottomasti. Jos ei yritystä missään näy, niin voi sanoa että poissa silmistä, poissa maailmasta, miettii Pia Salonen.

Salosen kampaamo on erikoistunut hiustenpidennyksiin, ja työntekijät päivittävät osaamistaan jatkuvasti koulutuksissa. Internettiin Salonen halusi näkyvyyttä, koska netti on nykyään yhä useammalle ihmiselle yleisin tiedonhakukanava ja netistä tieto löytyy helposti. Paikallinen Ylöjärviopas on ollut toimiva väline uusien asiakkaiden hankkimisessa.

— Ylöjärvi on voimakas nettomuuttopaikkakunta, ja uudet asukkaat tavoittaa parhaiten mainonnalla. Ylöjärviopas konkretisoituu tämän paikkakunnan kohdalle. Valtakunnallisen näkyvyyden hankkiminen on turhaa, koska ei yritystä bongata hirveän isoilta sivuilta.

Näkyvyydessä yritys henkilöityy

Ylöjärvioppaassa on miellyttänyt myös mahdollisuus päivittää tietoja itse sekä tuoda esiin juuri ne asiat, mitä omassa yrityksessä haluaa korostaa.

— Näkyvyys on ikään kuin yrityksen henkilöitymä. Kuvasta konkreettisesti näkyy, millainen kampaamo on, ja teksti kertoo oleelliset asiat, kertoo Salonen.

Omia internetsivuja Salosen parturi-kampaamolla ei ole, vaan näkyvyys Ylöjärvioppaassa on tarpeeksi kattava hänen tarpeisiinsa.

— Tämä on niin helposti löydettävissä. Moni asiakas on sanonut, että on huomannut lomallaolot ja aukioloajat netistä, ja näkyvyydestä on tullut palautetta.

Saavutetut hyödyt

Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus