:

Oikeanlainen näkyvyys internetissä kasvattaa liiketoimintaa

Ylöjärven Kauppahuone Oy:n alaisuudessa toimiva Siivouspalvelu H&H hoitaa kaikki siivousalan työt sekä kotitalous- että yritysasiakkailleen. H&H:n palvelukonsepti perustuu perheyrityksen arvoihin.

— Haluamme olla aidosti henkilökohtainen, palveleva ja asiakaslähtöinen yritys. Olemme kehittäneet markkinoinnin ohella myös monia asiakastarpeen ymmärtämisen kannalta merkittäviä asioita, kuten H&H-laatujärjestelmän, toteaa toinen omistaja Jarkko Haukijärvi.

Opasmedian asiakkaana H&H on ollut vuodesta 2007 asti koko ajan laajemmilla näkyvyyspaketeilla. Jarkko Haukijärven mukaan syy on yksinkertainen: Opasmedian palvelukokonaisuus on äärimmäisen tehokas ja kohdemarkkinalle oikein suunnattuna myös aidosti toimiva.

— Opasmedian palvelu on helppokäyttöinen, visuaalisesti selkeä ja toiminnallisuudeltaan asiakaslähtöinen. Olemme kokeilleet joitain muitakin hakemistoja, mutta eivät ne ole toimineet kannaltamme tarpeeksi tehokkaasti. Ilmeisesti kaikki hakemistopalvelut eivät ole teknisesti niin kehittyneitä eivätkä yhtä helppokäyttöisiä kuin Opasmedian palvelut, Haukijärvi tiivistää.

Kohdennettu markkinointi tuo tunnettuutta

Siivouspalvelu H&H:n ohella Ylöjärven Kauppahuoneen aputoiminimiin kuuluu muun muassa H&H Laatupalvelut, joka keskittyy rakennusalan palveluiden myyntiin ja markkinointiin. Kaikkiaan yhtiöllä on 2010 noin 40 työntekijää. Haukijärven mielestä avain kasvuun on ollut se, ettei mitään ole tehty sattumanvaraisesti.

— Kaikki mitä on tehty, on tehty järjestelmällisesti ja systemaattisesti. Kun resursseja eli rahaa ja aikaa on vain rajallinen määrä, avainasia on niiden oikea kohdentaminen.

Jarkko Haukijärvi pitää Ylöjärven Kauppahuonetta edelläkävijänä internetin hyödyntämisessä markkinoinnissa, kahdensuuntaisessa viestinnässä ja osallistamisessa. Yritys on vahvasti mukana sosiaalisessa mediassa, ja merkittävä osa viestinnästä, imagon rakentamisesta ja markkinoinnista hoidetaan netin kautta. Opasmedian oppaat ovat ainoa yrityshakemisto, jossa H&H on asiakkaana.

— Opasmedian palveluiden toimivuus perustuu minun nähdäkseni siihen, että esimerkiksi kaupunkioppaat ja toimialakohtaiset oppaat ovat kohdennettuja, tietyille markkinoille suunnattuja palveluita. Tämän vuoksi meidät ihan aidosti löydetään Opasmedian palvelusta. Löydettävyys puolestaan tietysti johtaa siihen, että meille tulee uusia asiakkaita, Haukijärvi toteaa.

Saavutetut hyödyt

Referenssit

Oikeanlainen näkyvyys internetissä kasvattaa liiketoimintaa
Siivouspalvelu H&H / Jarkko Haukijärvi
Kaikki referenssit
Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus